Permanent Make-up

PHI Brows (Micro blanding)
Refill

Phibrows – Microblading:

PhiBrows er en manuel metode, som anvendes til at lave semi-permanente øjenbryn i form at fine små hairstrokes der manuelt deponeres ned i huden for et naturligt resultat.
Formen af øjenbryn beregnes efter det gyldne snit (phi 1,618) og ansigts morfologi.
Symmetri bestemnes ved hjælp af PhiBrows applikationen, og optegningen foregår, mens kundernes øjne er lukkede, på den måde er de mimiske muskler, der kan påvirke øjenbrynenes symmetri, afslappet.
Strokes er altid lagt i retning af kundens egne naturlige hårvækst for, at opnå hyper-realistisk udseende.
Behandlingen udføres med sterile engangsartikler værktøjer også kaldet (PhiBrush). Pigmenterne er produceret i overensstemmelse med de højeste standarder (PhiBrows microblading pigmenter).
Efterbehandling foretages 4-6 uger efter behandlingen, fordi mellem 10 og 15% af hairstrokes forsvinder efter den første behandling.
Farven er ekstremt mørk i de første 5 til 7 dage. 7 dage senere, mister farven 40 til 50% af dens intensitet. Hvis du mener, farven er for mørk, skal du IKKE på nogen måde forsøge, at fjerne det selv. Men tålmodigt vente 7 dage så farven kan falme på egen hånd, efter heling af huden.
Aftercare udgør 70% af behandlingens succes. Her er det vigtigt, at man lytter til behandlerens vejledning, hvis du ikke gør, så kan du miste op til 80% af dine nydeponerede hairstrokes, vask af bryn og anvendelse af den medfølgende creme er af meget stor betydning.
Farvens holdbarhed afhænger primært af, om huden er fedtet. Des mere oilieret hud, des kortere levetid har farven i huden. Sved, sol og overdrevet brug af pudder kan også reducere farvens holdbarhed.
Overholder du ikke aftercare eller dine efterbehandlinger, vil resultatet fremstå ufærdigt og ikke optimalt.
I gennemsnit forventes en tidsramme inden en genopfriskning på ca mellem 10 og 12 måneder. Med fedtet hud er det Ca 6 måneder.
Smerten under behandlingen er individuel. Bange og nervøse kunder og kunder, der har deres menstruation føler normalt stærkere smerter, mens andre kunder sammenligner smerten med den, de føler, når de plukker øjenbryn. Det er muligt at anvende milde bedøvelser som kan fjerne smerterne under behandlingen.

NB: Ved afbud/ændring af tidsbestilling kontaktes salonen. Afbud skal ske senest 24 timer før via E-mail. Ved for sen afmeldelse betales 50% af behandlingens pris, ved udeblivelse faktureres fulde beløb.