Lash Lift

Prisliste

Classic Lash Lift
(Med botox & kreatin)
450,-
Luksus Lash Lift
(Med farvning, botox & kreatin)
550,-

BOOKING

LASH LIFT  

Eyelash Extensions kan være en fabelagtig løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 8 uger.

Et nyt Lash Lift anbefales dog hver 5-6 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk, samt ‘gamle’ vipper afstødes dagligt.
Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt.
Ved hjælp af bløde silikoneforme, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret gel.

Derefter påføres Lash Lift permgel i ca. 6-10 min.

Hvorefter den neutraliseres, evt. farves de øvre vipper, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel og der gives en nærende vippeolie, som også lukker skællaget for sundeste behandling.
Lash Lift kan bestilles med eller uden farve af de øvre vipper. 

NB

Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt lash lift.

Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt lift straks efter, men at der afventes og gives et nyt lift 3-4 uger efter, det dog ingen garanti at vipperne derefter vil tage imod behandlingen.
Man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift der ikke har taget ved. 

Allergi

Kan du ikke tåle permlotion / vippefarve anbefales denne behandling ikke. Er du i tvivl, kan du booke en allergistest forud for behandlingen.

Det tager ca. 15 min, og du skal derefter afvente 24 timer for evt. mild reaktion.

Bemærk

Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen.

Lash Botox

Lash Botox & Keratinbehandling er et absolut FUGTBOOST! til dine naturlige vipper!

Behandlingen er dybdegående, nærende, og genopbyggende for dine naturlige vipper, og efterlader dine vipper stærkere, bløde og glansfulde.
Behandlingen er derfor et ”must” til dig som får lash lift, da Lash lift hver 5.-6. Uge kan have en udtørrende effekt på vipperne – men også helt perfekt til dig som vil forkæle dine egne vipper så de fremstår smukke og glansfulde.

Organic Lash Botox er baseret på 97,7% naturlige ingredienser såsom organisk jojobaolie, kamelina frøolie, nigella frøolie og silkeproteiner, som genopbygger og reparerer dine naturlig vipper og efterlade dem bløde og glansfulde.
Keratinbehandling, som påføres efter Lash Botox, er et keratinserum som indeholder Soya og hvedeprotein, der beskytter de naturlige vipper, og hjælper svækkede hårstrå med at få ekstra elasticitet til at bevare fugtigheden.

Endvidere indeholder den collagen, som rekonstruerer og genopbygger skadet hår.
Sidst men ikke mindst indeholder den castor olie som giver vitaminer helt indtil hårsækkene og booster til hurtigere og kraftigere vækst.

Du får automatisk tilbudt behandlingen som tilvalg, når du bestiller tid online til Lash lift og til vippefarvning.
Last lift inkl. Lash Botox og keratinboost har en varighed af ca. 45 – 50 min.

NB: Ved afbud/ændring af tidsbestilling kontaktes salonen. Afbud skal ske senest 24 timer før via E-mail. Ved for sen afmeldelse betales 50% af behandlingens pris, ved udeblivelse faktureres fulde beløb.