Fedtfrysning

Prisliste

Behandling med 1 håndtag 1800,- (Tilbud Pris 1700,-)
Behandling med 2 håndtag 3100,- (Tilbud Pris 1995,-)
Behandling med 3 håndtag 4800,- (Tilbud Pris 3200,-)
Behandling med 4 håndtag 5800,- (Tilbud Pris 3500,-)
Behandling til under hagen2300,- (Tilbud Pris 3500,-)
Tilbud pakker Fedtfrysning
Køb 3 behandlinger af 2 håndtag.5000,- (spar op til 4300,-)
Køb 3 behandlinger af 4 håndtag.10000,- (spar op til 5400,-)

BOOKING

Fedtfrysning med COOLSLIMMING QUAD FREEZE

Vi er født forskellige – og fedt sætter sig forskelligt fra person til person.
Samtidigt er vi arveligt disponerede og har dermed tendens til at lagre fedt generelt eller på specifikke områder.
Det er ikke alt fedt, som man kan træne eller faste væk.
Uanset hvor veltrænet du er, kan du have irriterende fedtdepoter, som virker umulige at komme af med.
Men med de teknologier, som er udviklet i dag, er det faktisk muligt at komme af med fedtet. Permanent!
Hos os tilbyder vi den verdenspatenterede ikke-kirurgiske teknologi coolslimming, hvor man relativt enkelt kan fjerne fedtdepoter fra forskellige steder på kroppen; mave, lår, knæ, hage, overarme, BH-delle, mande bryst m.m. 

Fedtreducering – helt uden kirurgi.

Fordelen ved en ikke-kirurgisk behandling er, at den er risikofri, da du ikke bedøves, og der ikke skæres.
Behandlingen tager kun 1 time du kan få fra 1 til 4 påsætninger på, hvorefter du kan rejse dig og gå direkte tilbage til dagens gøremål.
Har du flere fedtdepoter fordelt rundt på kroppen, så kan du relativt let få dem behandlet – det kræver ikke flere operative indgreb.
Så uanset om du er slank og veltrænet, men har ét lille irriterende fedtdepot, eller om du kommer med lidt mere, som du gerne vil have fjernet, så kan fedtfrysning være en relevant behandling.

Coolslimming er en ikke-kirurgisk behandling, der fryser fedtceller væk ved hjælp af den nyeste teknologi inden for fedtreduktion.
Coolslimming er som den eneste fedtfrysnings-behandling FDA-godkendt af de amerikanske myndigheder.
Behandlingen er derfor helt sikker og giver varige resultater på de fedtdepoter, som virker umulige at nå med træning og sund kost. 

Selve behandlingen.

Coolslimming foregår ved, at det ønskede område suges ind i en ”tragt” ved hjælp af vakuum i 60 minutter. Først kan man mærke en intens kulde, men denne forsvinder efter ca. 6-8 minutter, og de resterende 50 minutter af behandlingen er stort set smertefrie.
Efter behandlingen masseres området af din behandler i et par minutter, hvor man vil kunne mærke en prikken og nogen smerte i takt med, at området bliver varmet op igen.

Behandlingen er helt ufarlig.

Det skyldes at coolslimming har et Anti Freeze Detective System, der kontrollerer, at huden ikke kommer i kontakt med kølepladerne. Den innovative fryseteknologi ødelægger fedtcellerne, som derefter helt naturligt i den kommende tid udskilles gennem leveren.
Når først fedtcellerne er destruerede, kan de aldrig komme tilbage – behandlingen er derfor permanent.
Efter cirka 8 uger vil man kunne se 80 procent af resultatet, og efter ca. 12 uger ses det fulde resultat.
Oftest vil der ske en fedtreduktion på 25-30%. Derfor anbefaler vi 2 påsætninger på områder, hvor man ønsker en større fedtreduktion. 

Antal af påsætninger.

Til coolslimming bruger vi forskellige håndtag, når vi behandler et område. Håndtaget har samme placering under hele behandlingen, og når vi sætter ét håndtag på din krop, regnes det derfor som én påsætning.
Det individuelle behov for påsætninger er svært at generalisere, da det blandt andet hænger sammen med det specifikke områdes størrelse. Typisk ser vi dog, at et område som ‘sidedellen’ kræver to påsætninger pr. side, mens ‘mormorarmene’ kræver én påsætning pr. arm.
For at få et estimat på hvor mange påsætninger du har behov for, anbefaler vi altid, at du booker en gratis og uforpligtende konsultation.

Efter behandlingen.

Nogle oplever en vis hævelse og blå mærker samt lidt stikken og prikken i 1-2 uger efter behandlingen.
Få kan føle sig lidt sløje dagen efter. Man kan eventuelt tage 500mg panodil ved smerter eller kontakte klinikken.

Man behandler ikke, hvis du er.

Meget overvægtig, gravid, har Raynauds disease, har diabetes, har brok i området, har pacemaker eller har nedsat leverfunktion.

NB: Ved afbud/ændring af tidsbestilling kontaktes salonen. Afbud skal ske senest 24 timer før via E-mail. Ved for sen afmeldelse betales 50% af behandlingens pris, ved udeblivelse faktureres fulde beløb.