Krop diamantslibning

Diamant slibning på kroppen er en af de mest effektive behandlinger indenfor microdermabration, som giver en mere dybdegående peeling, hvor man blidt fjerner det yderste døde hudlag, som gør huden grå og kedelig.
Kan fx. bruges på ryggen. 

Prisr:
Ryg 495,-     Bryst 395,-     Arme 395,-     Dekolte ved anden behandlig 195,-
Behandling indholdet:
Grundig afrensning – Enzym peeling -Tonic – ultralyd– Diamantslibning- body creme.  

GIVE EN TRÆT, GRÅ OG LIVLØS HUD NY GLØD OG FRISKHEDGIVED


Diamantslibning (microdermabrasion / diamantpeeling) er en hudfornyende behandling, hvor der lægges vægt på en mild, men dybdegående peeling af huden, der får gang i blodcirkulationen. Ved diamantslibning fjerner vi blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs.

Kan med stor fordel kombineres med Luksus Carbon Peel,Din hud vil øjeblikkeligt føles blød og glat. Behandlingen øger dannelsen af kollagen og hjælper på :
  • Reduktion af fine linjer rynker og ar
  • Reduktion af pigmentering
  • En fastere, glattere og yngre hud
  • Masser af glød og en intensiv friskhed i huden
Din hud vil øjeblikkeligt føles blød og glat. Behandlingen er især velegnet til grove hudpartier, uren hud eller hud som har været lidt forsømt.


RESULTAT
Resultatet ses med det samme. Når de døde hudceller er slebet af, vil den renere, friskere og sundere hud komme frem. Collagen produktionen stimuleres Grove porer formindskes huden bliver mere ensartet.
Din hud ser frisk og sund ud – øjeblikkeligt Fine linjer og pigmentforandringer reduceres Resultatet kan dog variere fra person til person.

Behandlinger udføres med naturprodukter der er 100 % fri for konserveringsmidler og tilsætningsstoffer.

Vi bruger Neovita produkter fra Tyskland. Mit udgangspunkt er, at give dig en professionel behandling, som passer til netop din hud.