Previous
Next

BB GLOW behandling

BB Glow behandling med PHYSIOLAB Cosmeceutical serum fra førende koreanske producenter giver en øjeblikkelig og gradvis effekt af udstråling og jævn hudfarve på ansigtet og omkring øjnene. Dette er den seneste udvikling af koreanske kosmetologer til et sundt og strålende udseende.

Hvad er BB Glow?

Sig farvel til ujævnheder, pigmentering, mørke rander og tunge foundations, som fedter op af dagen. Med den Intensive Nano booster behandling som udføres med SkinPen i overfladen af huden, indsluses der mineraler, og du opnår en ensartet overflade, som har masser af udstråling og glød.

BB Glow behandling er den mest moderne behandling på det sidste år. Dette er den seneste udvikling af koreanske kosmetologer til sundt og strålende udseende. Velegnet til både kvinder og mænd og har ingen aldersbegrænsninger.

Det er en NANO infusion behandling (fraktioneret mesoterapi), der laver mikroskopiske nanokanaler i det øvre hud lag. Disse kanaler er en direkte linje til at levere nærende produkter (serum fra Gold serien og BB Glow) under huden, stimulerer de regenerende processer og kollagen produktionen i huden.

Priser

Prisen på Øjenpartiet

449,-.

Spar 400,-. og få 4 behandlinger for 1396,-
Spar 600,-. og få 6 behandlinger for 2094,-

Prisen på Hele ansigtet

699,-.

Spar 400,-. og få 4 behandlinger for 2396,-
Spar 600,-. og få 6 behandlinger for 3594,-

Book en tid online til BB glow behandling

Det giver huden et intensitivt boost, og giver det en langvarig virkning. Især ved en kur på 6 behandlinger.  Behandlingen er behagelig, der er ingen smerter, og NANO infusion MÅ IKKE forveksles med microneedling/nålebehandling, som arbejder langt dybere og mere aggressivt. Processens unikke karakter er, at vi kan arbejde på øvre og nedre øjenlåg ved at anvende BB Glow serum med NANO nåle.

Denne behandling giver gradvis blegning af huden, dækker rødme, mørke rande under øjnene, hyperpigmentering, pigmentpletter, fregner, misfarvning, akne ar, giver næring og hydrering, foryngelse, fugt og løft. Reducerer antallet af fine rynker, reducerer synlige porer, beriger huden med antioxidanter og netutraliser de frie radikaler – en NYHED her i Danmark, der kommer direkte fra det sydkoreanske STAYVE, og som hele verden har taget til sig som det sidste nye indenfor skønhedspleje, og ikke uden grund!

Vi anbefaler 6 behandlinger for optimal effekt.

Hver behandling varer ca. en time, og afsluttes med maske.  

Effekten ses allerede efter den første behandling, men serum-effekten amplificeres inden for ca. to uger. Derfor anbefales det at gentage procedurer efter to uger for at opnå en varig virkning på op til 3-5 måneder afhængig af hudtype & livsstil. For at kunne opnå denne varighed af virkningen anbefaler vi en kur på 6 behandlinger for et bedre resultat.

Resultatet varierer fra person til person.

Behovet for opfølgende behandlinger er individuelt og aftales med din behandler.

 • Ångå aktiv sol i 14 dage
 • Den første dag anbefales ikke at bruge makeup og vaske ansigt med stærke midler.
 • Det anbefales ikke sauna, svømmehal, solariumet og motion i mindst fem dageBrug solcrem mindst spf 30 

Lige efter behandlingen vil dit ansigt føles varmt og rødt som efter en mild solskoldning. Rødmen og den stikkende følelse er kortvarig og vil forsvinde allerede samme dag, som du har modtaget BB Glow behandlingen.

Der er mange fordele ved BB Glow. BB Glow reducerer både rynker og pigment og en lange række andre problematikker. Blandt andet misfarvninger, fregner, akne og alderspletter i ansigtet. Herudover giver BB Glow en større elasticitet i ansigtet, så din hud også føles mere ungdommelig.

BB Glow kan anvendes i alle aldre, alle hudfarver og alle hudområder, hvor der ønskes lysere hudtone, hud med hyperpigmentering, misfarvning (hypopigmentering), acne, pigmentering, fregner og alderspots (ansigt, hals, dekolletage, hænder og / eller andre nødvendige områder). BB Glow kan anvedes til både tør, normal og kombineret hud. 

Efter en BB Glow behandling bør du undgå kosmetiske og / eller laser behandlinger i en måned.

Hvis du allerede har foretaget nogen kosmetisk og / eller laserbehandling, bør du ikke lave en BB Glow-behandling før efter to uger.

Fordelene er at reducere misfarvninger, fregner, akne og alderspletter i ansigtet.

 • Øjeblikkelig eller gradvis blegning / hudfarve
 • Kontrol af overdreven aktivitet af melanin (pletter, farvefejl, aldersflader)
 • Stimulering af kollagenproduktion
 • Øger hudens elasticitet 
 • Giver næring og hydrering
 • Foryngelse, fugtgivende og løft
 • Reducerer antallet af fine rynker
 • Reducerer porer
 • Forbedrer hudens naturlige beskyttelse
 • Forøger glat hudtone
 • Beriger huden med antioxidanter
 • Neutraliserer frie radikaler
 • Hvis ødelæggelse af BB Glow behandling:

Det bedste resultat med BB Glow er individuelt. Det mest effektfulde resultat kræver op til 6 behandlinger fordelt ud på 3-5 måneder alt efter hudtype og livsstil. Ved gentagende behandlinger med BB Glow er du bedre disponeret for et varigt resultat.

Det anbefales, at du undgår aktiv sol i op til 14 dage efter behandlingen. Herudover bør du også være opmærksom på sauna, svømme, solarium i op til mindst fem dage, hvis du ønsker den fulde effekt af BB Glow.

(Behandlingen kræver 6 behandlinger for at opnå det endelige resultat)

Stayve og andre producenter har solgt disse produkter i en årrække
i hele verden. De sælges i bl.a. Korea, Japan, USA, Tyskland, England,
Sverige og Norge. De er KDA approved. Den koreanske pendant til
FDA i USA.

Alle produkterne og deres ingredienser er indlagt i den europæiske
kosmetik database kaldet CPNA og overholder reglerne for indhold i
kosmetiske produkter. 

BB Glow er ikke at betragte som permanent makeup, da de ikke skal
lægges lige så dybt. De placeres i de yderste lag af epidermis hvor de
sammen udskilles med de døde hudceller efter nogle uger